top of page

Şartlı Giriş ve İkamet İzni


Türkiye’de yaşayan yabancılar ile ilgili bilgilendirmelerimize devam ediyoruz. Bu yazımızın konusu şartlı giriş ve ikamet izni.


Türkiye’de vize ihlali olan yabancı uyruklu kişiler kendi ülkelerine veya üçüncü bir ülkeye, kendi istekleriyle vize ihlalinden kaynaklı para cezalarını ödeyerek çıkış yaptıktan 1 gün sonra 10 gün içerisinde ikamet iznine başvurmak koşuluyla Türkiye’ye şartlı giriş yapabilir ve ikamet izni alabilirler. Bu sizin yasalardan kaynaklanan hakkınızdır.


Modum Danışmanlık bu güne kadar binden fazla yabancı uyruklu kişiye şartlı giriş işlemlerinde hizmet vermiş, ikamet izni almalarına yardımcı olmuştur.

Şartlı giriş işlemlerini bizim rehberliğimizde yapan hiç kimse bugüne Türkiye’ye girişte sorun yaşamamış kapıda kalmamıştır. Çünkü biz şartlı giriş işlemleri ve buna bağlı olarak ikamet izni almak için ofislerimize gelen müşterilerimizin durumlarını önce çok yönlü değerlendiririz.

Mevcut durumunuz şartlı giriş yapmaya uygunsa ve sonrasında da ikamet izni almak için gerekli şartları sağlıyorsanız işlemlerinize başlarız. Biz yasaların olduğu yerde şans faktörüne inanmayız ve hiçbir işlemimizi şansa bırakmayız. Bizi diğerlerinde farklı kılanda bu.


Şartlı giriş işlemlerinde Modum Danışmanlık size çok geniş bir yelpazede hizmet verir.

En uygun fiyatlarla Uçak biletlerinizi ve vizelerinizi alırız.

Otel rezervasyonlarınızı yapar, Havaalanlarındaki çıkış işlemelerinizde size refakat ederiz,

Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ikamet izni randevunuzu alır, dosyanızı hazırlarız,

ve en önemlisi işlemlerinizin her aşamasında sizin yanınızda yer alırız.

İşte bugüne kadar bunun için şartlı giriş ve ikamet izni işlemlerinde binlerce kişin tercihi olduk ve olmaya devam ediyoruz.


Sizde Her hafta düzenlediğimiz ekonomik turlara katılmak ve Türkiye’de bir an önce yasal hale gelmek için Modum Danışmanlığı arayın. Unutmayın Modum Danışmanlık size her zaman doğru ekonomik ve yasal çözüm önerileri sunar.


Modum Danışmanlık Çağrı Merkezi: 08505320309

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page