top of page

Türkiye'de şirket kuran yabancılara vatandaşlık...


Türkiye’de yaşayan yabancılarla ilgili bilgilendirmelerimize devam ediyoruz. Bu yazımızda, Yabancılar Türkiye’de niçin yatırım yapmalı? Türkiye’de yatırım yapmak yabancılara ne gibi avantajlar sağlar? Bu konulara değineceğiz.


Geniş bir iç pazara sahip Türkiye, Dünyanın birçok yerine yapılacak ticarette stratejik konumdadır. Yabancı uyruklu kişiler Türkiye’de küçük, orta veya büyük ölçekli yatırımlar yaparak her türlü ticari faaliyette bulunabilir.

Türkiye’de limited veya Anonim şirket kuran yabancılar düşük vergi oranlarından ve teşvik uygulamalarından yararlanıp ticari kazançlarını vergileri ödenmek şartıyla yurt dışına transfer edebilirler.


Ayrıca Türkiye'de bir şirket kurarak kendiniz için çalışma, aileniz için de ikamet izni alabilir, çocuklarınızın Türkiye’de öğrenim görmesine de olanak sağlayabilirsiniz. Türkiye’de ikamet izni olan yabancılar vize sorunu yaşamadan diledikleri kadar sıklıkta Türkiye’ye seyahat edebilir ve istedikleri kadar Türkiye’de kalabilirler.

Bütün bunların yanısıra Türkiye’de bulunan Avrupa ve Amerika ülkelerinin dış temsilciliklerine vize almak için başvuruda bulunabilir ve her türlü vizeyi alabilirsiniz.


Ayrıca Türkiye 5 yıl çalışma izni ile çalışan yabancılar isterlerse vatandaşlık da alabilirler.


Konusunda uzmanlaşmış geniş bir ekip ile çalışan Modum Danışmanlık; yabancı yatırımcılara Türkiye’de şirket kuruluşundan, ikamet izni alımına, çalışma izni alımından, vatandaşlık işlemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.


Modum Danışmanlık; ekibinde bulunan beş farklı dilde konuşup yazışabilen deneyimli avukatları ve göç danışmanları ile birlikte size Türkiye’deki işlemlerinizin her aşamasında kusursuz hizmet verir.

Sizde bu gün hemen B Planı oluşturmak için Modum Danışmanlığı arayın. Unutmayın Modum Danışmanlık size her zaman doğru, ekonomik ve yasal çözümler sunar.


Çağrı Merkezi: 085053203009

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page