top of page

İkamet İzni Uzatma 2019

Yabancılar ile ilgili bilgilendirmelerimize devam ediyoruz.2018 nisan ayından beri özellikle İstanbul’da turizm amaçlı ikamet izinlerinin verilmesinde ve uzatılmasında sıkıntı olduğu bilinen bir gerçek. Göç idaresinin dönemsel politikalarına bağlı olarak ikamet izinleri bazen çok kolay şekilde uzatılırken bazen de uzatılmıyor.


Bu gün için ikamet izinlerinin uzatılmasında herhangi bir sorun yaşanmıyor. Ancak Turizm amaçlı İkamet izninizi uzatma zamanı geldiğinde, göç idaresinin nasıl bir tavır içerisinde olacağını bilemezsiniz. İkamet izni uzatma başvurunuz Göç İdaresi tarafından olumlu da değerlendirilebilir. Olumsuz da değerlendirilebilir.


Bu nedenle İkamet izni uzatma başvurunuzu mutlaka mevcut ikamet izninizin, süresinin bitmesine 60 gün kala yapmalısınız. Geç kalmamalısınız. İşinizi son güne bırakmamalısınız. Böylelikle, şayet uzatma başvurunuz olumsuz değerlendirilse kaçak duruma düşmeden yeni bir pozisyon alma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu, çok önemli.


Adres bilgilerinizde, medeni halinizde veya pasaport bilgilerinizde herhangi bir değişiklik olmadıysa ikamet izni sürenizin dolmasına 60 gün kala e- ikamet sistemi üzerinden uzatma başvurusu yapmalı belgelerinizi ve başvuru formunuzu posta yoluyla iadeli taahhütlü Göç İdaresine göndererek sonucunu beklemelisiniz.


Modum Danışmanlık yabancı uyruklu kişilerin ikamet izni işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Sizde iş işten geçmeden ikamet izninizi uzatmak için binlerce bireysel ve kurumsal müşterimiz gibi Modum Danışmanlığı tercih edin. Unutmayın Modum Danışmalık size her zaman doğru ekonomik ve yasal çözümler sunar.


Çağrı Merkezi: 02167061224

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page