top of page

Türkmenistan’dan apostilli doğum ve bekarlık belgesi getiriyoruz.

Türkmenistan vatandaşları Türkiye’deki resmi dairelerde işlem yaparlarken, bazen işlemlerin tamamlanabilmesi için, resmi makamlar kişilerden Türkmenistan’dan getirmeleri gereken Apostilli Doğum ve Bekarlık Belgesi istemektedir.

Bu belgeler daha çok Türk vatandaşları ile evlilik veya boşanma,Türkiye’de doğan çocuklarına kimlik çıkartma , ikamet izni veya vize işlemleri sırasında istenilmektedir.


Türkmenistan vatandaşları legalize edilmiş doğum ve bekarlık belgesi almak için İstanbul’da bulunan Türkmenistan Konsolosluğuna gittiklerinde genellikle bu belgeleri alamıyorlar. Kişilere Türkmenistan’a gitmeleri gerektiği oradan almaları söyleniyor ve geri çevriliyorlar.


Ancak, Türkiye’de bulunan Türkmenistan vatandaşları gerek evlilik işlemleri sırasında gerekse diğer resmi dairelerde kullanılmak üzere Türkmenistan’a giderek apostilli doğum belgesi, apostilli bekarlık belgesi veya apostilli sabıka kaydı almak isteseler dahi endişelenmektedirler.

En büyük endişe ise Türkmenistan’a gidersem tekrar Türkmenistan’dan çıkış yapabilecek miyim endişesidir. Hani bu endişede haksızda değiller.


Ayrıca, Türkmenistan’a gitmek için de zaman ayırmaları ve para harcamaları gerekiyor.


Bunun dışında bu belgelerin nerelerden alınacağını ve nasıl legalize edileceğini bilmeyenler çeşitli zorluklarla karşılaşıyor gereksiz yere çok fazla para harcamak zorunda kalıyorlar.

Bunun yanı sıra onca zahmete ve para harcamaya rağmen Türkmenistan’dan getirilen belgelerde bir harf hatası dahi olsa ne yazık ki getirilen belgeler Türkiye’de hiç bir işe yaramıyor. Bütün çaba boşa gidiyor.


Türkmenistan’dan getirmeniz gereken Apostilli Doğum Belgesi, apostilli bekarlık belgesi ya da apastilli sabıka kaydına ihtiyacınız olduğu zaman Modum Danışmanlık Türkmenistan’da bulunan ofisleri aracılığı ile mümkün olan en kısa sürede ekonomik fiyatlarla hatasız, legalize edilmiş belgelerinizin getirilmesine olanak sağlar.


Sorularınız için göç danışmanlarımızı çalışma saatleri içerisinde 0216 706 12 24 arayabilirsiniz.



türkmenistan apostilli bekarlık belgesi,bekarlik belgesi türkmenistan konsolosluk,türkmenistan evli olmadığına dair belge,türkmenistan konsolosluktan bekarlik belgesi,azerbaycan bekarlık belgesi

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page