top of page

Yabancı çalışma izni kayıtlı elektronik e-posta adresi nedir?

Yabancı çalışma izin başvurularında da zorunlu olan, "KEP" yani kayıtlı elektronik posta nedir?

Hukuken geçerli ve teknik olarak güvenli bir şekilde elektronik posta yoluyla haberleşmenin yolu olan kayıtlı elektronik posta (KEP), günümüzün en temel ihtiyaçlarından biri haline gelmiştir.


Kayıtlı Elektronik Posta, teknik ve hukuki kesinliğe sahip, başkaları tarafından değiştirilemeyen şahsa özel eloktronik posta hesabıdır.


Kayıtlı Elektronik Posta ile özel ve ticari her türlü belge veya yazı, kurum, kuruluş ve şahıslar arasında elektronik ortamda gönderilip alınabilecek, yani yasal geçerli olarak elektronik yazışma ve ihbar, bildirge, başvuru, bildirim, ihtar, beyanname ve benzerleri yapılabilecektir.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, yabancıların Türkiye'deki yabancı çalışma İzin başvurularında Kayıtlı Elektronik Posta bulunmasının zorunlu olduğu tebliğ edilmiştir.

Aksi takdirde hiçbir şekilde yabancı çalışma izni başvurusu yapılamamaktadır.


Değerli müşterilerimiz, adresinizde teslim ya da ofiste teslim seçenekleri ile Modum Danışmanlık güvencesiyle kayıtlı elektronik posta alabilirsiniz. Modum Danışmanlık'tan alacağınız kayıtlı Elektronik Postanızı çalışma izin başvuruları dahil bütün mercilerde kullanabilirsiniz.


Kayıtlı Elektronik Posta konusuyla ilgili sorularınız ve ücretsiz danışmanlık hizmetlerimiz için uzmanlarımızı mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.


Çağrı Merkezi: 08505320309

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page