top of page

Yabancı çalışma izni elektronik imza nedir?


Son zamanlardan çağrı merkezimize sıkça gelen sorularından bir tanesini ele alacağız.


Çalışma İzin Başvurularında da zorunlu olan,

e-imza yani elektronik imza nedir?


Elektronik imza, ıslak imzanın dijital ortama aktarılmış halidir.

Elektronik imza, elle atılan ıslak imza gibi kullanılabildiği için, internette her türlü resmi işlemin, hem zamandan hem de kağıt israfından tasarruf edilerek ve elektronik ortamda arşivlenerek yürütülmesini sağlar. Elektronik imza, kamu kuruluşlarıyla yapılan işlemlerde, çalışma izin başvurularında, bankacılık ve sigortacılık işlemlerinde, e-devlet, e-iş ve e-ticaret uygulamalarında, elektronik posta ve kanun kapsamındaki hukuki işlemlerde kullanılabilir.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, yabancıların Türkiye'deki yabancı çalışma İzni başvurularında Elektronik İmza bulunmasının zorunlu olduğu tebliğ edilmiştir.

Aksi takdirde hiçbir şekilde yabancı çalışma izni başvurusu yapılamamaktadır.


Değerli müşterilerimiz, adresinizde teslim ya da ofisimizde teslim seçenekleri ile Modum Danışmanlık Güvencesiyle, ekonomik fiyatlarla, elektronik imza alabilirsiniz. Modum Danışmanlık'tan alacağınız elektronik imzayı çalışma izin başvuruları dahil bütün mercilerde kullanabilirsiniz.


Kayıtlı Elektronik Posta konusuyla ilgili sorularınız ve ücretsiz danışmanlık hizmetlerimiz için uzmanlarımızı mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.


Çağrı Merkezi: 08505320309

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page