top of page

Şartlı giriş işlemlerinde Modum Danışmanlık uzmanlığı.



Türkiye'de vize ihlaliniz var ise yasal hale gelmek için Modum Danışmanlık uzmanlığından yararlanabilirsiniz.


Öncelikle altını çizmek gerekirse;

Türkiye’ye yasal yollardan giriş yapmış, geçerli bir pasaportu olan ancak çeşitli nedenler ile ikamet izni almayan halen vize ihlali olan yabancı uyruklu kişiler Türkiye’de yasal hale gelebilirler, ikamet ve çalışma izni alabilirler.


Peki, bu nasıl oluyor?

Vize ihlalinde bulunan yabancı uyruklu kişiler kendi istekleri ile Türkiye’den çıkış yapar ve çıkarken de vize ihlalinde bulundukları sürenin para cezasını hudut kapılarında öderlerse bir gün sonra vize ihlalinin dışında başka bir nedenden dolayı haklarında verilmiş bir Türkiye’ye giriş yasağı yok ise 10 gün içerisinde ikamet iznine başvurmak şartı ile Türkiye’ye şartlı giriş yapabilirler, ardından ikamet izni alabilirler.


Af niteliğindeki şartlı girişten yararlanabilmek için dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar vardır? Örneğin; mevcut durumunuz şartlı giriş yapmaya uygun mu? Yani Türkiye’den çıkış yaptıktan bir gün sonra herhangi sorun yaşamadan Türkiye’ye tekrar giriş yapabilecek misiniz? Türkiye’den çıkış yaptıktan sonra seyahat edeceğiniz ülkeye rahatlıkla giriş yapabilecek misiniz? İşte bütün bunların detaylı bir şekilde araştırılması gerekir.


Hiç bir araştırma yapmadan hudut kapılarına giderek vize ihlalinden kaynaklı para cezalarını ödeyip Türkiye’den çıkış yapmak isteyen yabancılar ya vize ihlal ofisinde ya da Türkiye’ye girişte bazen çok ciddi sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Hatta Sınır dışı dahi edilebiliyorlar. Çünkü aslında mevcut durumları vize ihlalinden kaynaklı para cezası ödemelerine rağmen Türkiye’ye şartlı giriş yapmaya uygun değil.


Bu nedenle bu türden problemler yaşamamak için çıkış ve giriş işlemleri sırasında ve sonrasında özellikle uzman desteği almanız önemlidir. Konusunda uzmanlaşmış geniş bir ekip ile çalışan Modum Danışmanlık bu güne kadar şartlı giriş çıkış işlemlerinde %100'e varan bir başarı oranı sağlamıştır.


Siz de Türkiye’de yasal hale gelmek için bu gün ilk adımı atabilir ekonomik turlarımıza kayıt yaptırabilirsiniz.


Her hafta pazartesi günleri avukatlarımız eşliğinde avantajlı fiyatlarla sizi Modum Danışmanlık güvencesiyle sadece altı saatliğine yurt dışına götürüyor ve getiriyor; Türkiye'de ikamet izni almanıza yardımcı oluyoruz.


Şartlı giriş işlemleri için dosya hazırlığından seyahat planına, sonrasında ikamet izni alımından çalışma izni alımına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan ve gereksinimlerinizi en iyi şekilde karşılayacak Göç danışmanlarımızla görüşmek için bizi hemen arayabilirsiniz.


Modum Danışmanlık Çağrı Merkezi: 08505320309

Modum Danışmanlık Merkez Ofisimiz: 02167061224

Modum Danışmanlık Mecidiyeköy Ofisimiz: 02129633424



Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page